UNA EXPERIÉNCIA INOBLIDABLE “VOL DE RAPINYAIRES A LES VINYES SUMARROCA”

Aquest dissabte passat,vam exprimetar  una visita única, fabulosa, un espectacle natural juntament amb l’enoturisme, vol de rapinyaires a les vinyes, un complement espectacular. Agraïm a Mercè dels cellers SUMARROCA, la seva invitació a aquesta meravellosa experiència, que realitzen i que, ja, des d’aquest primer moment us recomanem, dir sensacional és poc.

@Jan Ferriz

L’inici de la visita ja és diferent, no és en la típica celler, és el poble de Monistrol d’Anoia, davant de l’església Sta Mª de Santa Maria de Monistrol d’Anoia, on SUMARROCA també té hectàrees i hectàrees de vinyes. Un cop allà, ia l’hora prevista, es persona la Mercè amb una furgoneta plena de sorpreses que anirem descobrint al llarg de la visita, la Mercè una dona encantadora, activa, emprenedora, super amable i simpàtica, cosa que fa que l’experiència sigui més afí, ens dóna unes explicacions de les vinyes i raïms que tenen plantats en aquesta zona, per posteriorment, cada un en el seu cotxe la segueix a la seva furgoneta

@Jan Ferriz

Fem una primera parada a la que ens explica el tipus de raïm de cadascuna de les vinyes a La que ens trobem i sorpresa, ens dóna una copa a cada un i probém el primer most de la vinya en el qual estem, un esplèndid most de la primera agafada, i que mai havíem provat, mentre a les famílies que anaven amb nens els dóna un tisores de poda i deixa que els nens facin els seus primers passos de verema, que com entendreu els va il·lusionar molt, per la qual cosa és un experiència magnífica per realitzar en família i més amb nens, ja que, observem, que aquests gaudien més que els grans

cosa que en totes les nostres visites, que han sigut moltes, no havíem advertit. Després de l’most vam tastar aquest ja fermentat i per descomptat ja amb uns graus d’alcohol.

@Jan Ferriz

Després d’aquesta parada, Seguim de nou a la Mercè en la seva furgoneta per aturar i aparcar els cotxes en un bosc i caminant, com un passeig, entre boscos i vinyes, en un entorn meravellós, amb unes magnífiques vistes, que miressis on miressis, a cadascú més bella, així sense adonar-nos, vam arribar a l’Mirador, esplèndid lloc, on està tot magníficament i admirablement preparat

@Jan Ferriz

i allà vam contemplar per primera vegada tres exemplars d’aus de rapinya que un cop asseguts comencen a volar i demostrar la seva destresa en la caça, primer una Mussol Reial, CRIDAT Pinot, 1 Aligot de Harris que el seu nom és Samsó, i finalment un Falcó de nom Syrah ,, tot això mentre delectem una gustosa i fresqueta copa de CAVA BRUT ROSAT SUMARROCA

els grans expectants de l’ moment, però els petits gaudint d’un moment únic i més quan van poder tocar i fer-se fotos amb les aus rapinyaires. Acabem menjant una botifarra amb pa i tomàquet en unes preparades carpes per a l’esdeveniment i tastant 2 exquisits i superbs caves SUMARROCA.

És molt més que enoturisme i naturalesa, és escenari d’un espectacle natural protagonitzat per l’exhibició de vol de diferents aus rapinyaires en un entorn i context magnífic, excel·lent, sense paraules.

@Jan Ferriz

Experiència digna i elogiable de realitzar per a tots, però si teniu nens, no us ho perdeu no deixar que s’ho perdin gaudiu i fer-los gaudir, no hi ha res millor en aquesta vida que divertir-se i gaudir en família i aquesta és una bona experiència per fer-ho . tots els segons dissabtes de mes menys al setembre i desembre

@Jan Ferriz

‘Gaudeix veient divertir-se i gaudir als teus fills, sorprèn-los !!! Amb l’experiència VOL RAPINYAIRES A LES VINYES SUMARROCA.

PREU: Adults: 24 € | De 7 a 17 anys: 20 € | De 3 a 6 anys: 8 € | Menors de 3 anys: Gratuït.
DIA: 10 de juliol, 14 d'agost, 25 de setembre, 16 d'octubre, 16 de novembre. L'activitat es pot concertar en dies i hores diferents per a grups a partir de 8 adults. Cal reserva prèvia.

HORARI
De 10:15 a 12h

LLOC: Monistrol d'Anoia. Davant de l'Església de Sta Mª de Monistrol d'Anoia
Per a més informació    escriu a: winetourism@sumarroca.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s