KM 11,5 FEST: ARRIBA EL NOSTRE CICLE DE MÚSICA EN VIU & VINS

KM. 11,5 FEST: MÚSICA EN VIU, VINS I MÉS AQUEST ESTIU A BUIL & GINÉ
#SomPriorat. Ens trobem al km. 11,5 de la carretera de Gratallops camí a la Vilella Baixa, un punt imprescindible de trobada i de contacte amb el paisatge.

Aquí, aquest estiu, iniciem el nostre KM 11,5 FEST: un cop al mes sortirem a la fresca amb vi, música en viu i bona teca al Wine Bar de BUIL & GINÉ. Una manera més de compartir amb vosaltres el Priorat. Ens acompanyarem de músics locals i armonitzarem cada actuació amb un vi protagonista.

QUAN? Cada últim cap de setmana dels mesos de JUNY, JULIOL, AGOST I SETEMBRE.

Comencem el Divendres, 30 de juny amb PAU TEROL ORGAN TRIO & JOAN GINÉ BLANC.

EL PROGRAMA:
DIVENDRES, 30 DE JUNY: PAU TEROL ORGAN TRIO & JOAN GINÉ BLANC.
De 18 h a 19 h: Tast inèdit de JOAN GINÉ Blanc: tastarem les anyades 2020, 2018 2015 i 2011. Tast dirigit comparatiu de diferentes anyades del nostre vi blanc estrella. Un blanc amb tota la personalitat del nostre avantpassat Joan Giné. És el primer tast vertical que oferim de JOAN GINÉ Blanc i us sorprendrà!

De 19 h a 22.30 h: Música en viu, vins i tapes al BUIL & GINÉ Wine Bar. El nostre escenari ideal per les tardes d’estiu. Gaudirem plegats de les nostres vistes panoràmiques a ritme de la millor música i bons vins. En aquesta primera jornada ens acompanyaran Pau Terol a l’orgue hammond, Joe Juanós a la trompeta i Fernando-García Ramos a la bateria. Una proposta amb força que combinarà diferents estils musicals, des del blues i el jazz, passant pel boogaloo i el funk. L’acompanyarem del nostre JOAN GINÉ blanc 2019 i tapes per menjar. Tot i que el protagonista de la nit serà el JOAN GINÉ BLANC, podreu gaudir també de tots els nostres vins a copes i tapes preparades per aquesta vetllada.

ENTRADES
Entrada per al tast de vins JOAN GINÉ Blanc: 30 euros. Aquesta entrada dona accés gratüit al concert posterior amb una copa de vi Joan Giné blanc 2019.

Entrada només al concert: 20 euros. Inclou el concert i una copa de Joan Giné blanc 2019.

*Podeu adquirir les vostres entrades per avançat a la nostra botiga en línia PrioratShop

**Altres consumicions com vins a copes i el menjar no estan incloses en els preus de les entrades.

DIVENDRES, 28 DE JULIOL: THE BLUES COLORS & GINÉ GINÉ
De 18 h a 19 h: TAST L’ETERNA JOVENTUT. En aquest tast no descobrirem vins joves (vins de l’any o sense criança) sinó vins que es revelen eternament joves malgrat els anys. Un tast inèdit on coneixerem el potencial d’envelliment dels vins del Priorat, què hi contribueix, i degustarem com un vi es pot mantenir viu amb els anys i alhora guanyar en complexitat i intensitat. No us el perdeu!

De 19 h a 10.30 h: Música en viu, vins i tapes al BUIL & GINÉ Wine Bar. Aquesta vegada ens acompanyaran The Blues C0L0RS per gaudir d’una vesprada molt especial amb vins, tapes i al millor ritme. The Blues Colors és un power trio: capitanejat pel guitarrista i cantant britànic Phil Mahon, l’acompanyen el baixista Xavier Francin i Pere Roca a la bateria. Un trio que desprèn tots els trets de la joventut: atreviment, intensitat, diversió i alhora la complexitat i el coneixement que aporten els anys. Mahon és un veterà del blues i el soul afincat al Priorat que desprèn pura energia a l’escenari, un jove etern. S’acompanya en perfecte sintonia de Francin i Roca, també amb una llarga i reconeguda trajectòria en l’àmbit musical.

Hi haurà servei de wine bar amb els nostres vins a copes i menjar.

ENTRADES
Entrada per al tast de vins L’ETERNA JOVENTUT: 30 euros. Aquesta entrada dona accés gratüit al concert posterior amb una copa de vi GINÉ GINÉ.

Entrada només al concert: 20 euros. Inclou el concert i una copa de GINÉ GINÉ.

Esteu atents, el KM. 11,5 FEST tot just comença. Aviat, ¡més!
Pròximes dates: Divendres, 25 de juliol & Dissabte 30 de setembre

Per què KM. 11,5 FEST?
#SomPriorat respon a la nostra raó de ser: representem la sisena generació de viticultors del Priorat. El vi ha estat sempre una part essencial de la nostra cultura i estil de vida, i així ho volem compartir. Entenem el vi com a font de transmissió de coneixement i d’aquest llegat històric que ens precedeix. A més d’elaborar vins que en siguin representatius del nostre terrer, ens esforcem també per donar-vos a conèixer el nostre territori i cultura a través de l’enoturisme perquè gaudiu d’una experiència plena en el Priorat. Creiem que vivint-lo és la millor manera de sentir-lo i entendre la seva immensitat. El km. 11,5 FEST fa al·lusió a la nostra ubicació exacte en el Priorat i és alhora una metàfora del nostre origen, d’aquest llegat que tenim la responsabilitat de donar a conèixer i mantenir, enriquint-lo per a futures generacions.

Deixa un comentari