TAST PER ETAPES · ORIOL ROSSELL

ESSÈNCIA DE CAL CASSANYES

Aquesta proposta combina la visita als llocs més emblemàtics de la finca amb el tast de diferents productes.

Donarem la benvinguda amb un tomb pel baluard de la masia. Sota les arcades centenàries, tastarem un cava rosat elaborat amb les varietats Pinot Noir i Garnatxa i admirarem el nostre petit museu d’eines antigues: uns bocois de fusta de castanyer de gairebé 3.000 litres , i una singular col·lecció de càntirs.

Seguidament, visitarem les diverses sales de la planta baixa de la casa pairal, moblades i decorades tal hi com eren fa més de cent anys. Ens centrarem en la sala castellera, plena de records i fotografies del qui va ser fundador d’Oriol Rossell i de la colla dels Castellers de Vilafranca: Oriol Rossell. Serà llavors quan farem el segon tast de la visita, el del cava Gran Reserva Mític 1908.

Tot seguit, caminarem per les vinyes de la finca fins al mirador de la vinya de Les Alzines, la més vella de la propietat amb més de 70 anys d’història. Allà hi degustarem el nostre monovarietal de Xarel·lo, Virolet. De tornada, visitarem el celler modernista del 1908. Farem una ullada al procés d’elaboració dels nostres vins i caves, amb una visita al cup subterrani, on reposa el Reserva de la Propietat, el cava més Premium del nostre celler. Per acabar, al pati del mas o a la sala Antoni Rossell i Domènech, tastarem el monovarietal de Syrah, Rocaplana, o bé del nostre Reserva de la Propietat.

Nota : Tots els tastos els maridem amb un petit aperitiu.

Durada aproximada: 150 min.

Grup mínim : 4 persones

Preu: 35€ (30€ euros per grups mínim de 6 persones).

Horaris: visites concertades (per les seves característiques, aquesta visita no és recomanable per a menors d’edat).

Què inclou?
  • Visita a la casa pairal.
  • Passejada per les vinyes.
  • Entrada al celler.
  • Tast de vi i cava acompanyat d’un aperitiu.

Empresa: Oriol RossellAdreça: 08732Telèfon: 902 104 931639 320 117Correu: reserva@penedesturisme.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s