VINYA LA SCALA CABERNET SAUVIGNON GRAN RESERVAVI DE FINCA · ANYADA 2013

Únicament els anys en què el raïm és excepcional s’elabora aquest gran reserva de producció limitada procedent de Vinya La Scala, una petita parcel·la de 8 hectàrees plantada el 1963. Considerat el primer vi elaborat majoritàriament amb la varietat cabernet sauvignon d’Espanya i triat com a vi oficial en la investidura de Ronald Reagan a la Casa Blanca el 1981, el seu nom ret homenatge al restaurant fundat per Jean Leon a Beverly Hills en el Hollywood daurat. A cada nova anyada, l’etiqueta està il·lustrada per un artista reconegut. Gloria Muñoz ha estat l’encarregada d’il·lustrar l’anyada 2013 de Vinya La Scala amb una obra que captura el paissatge del Penedès, immortalitzant una posta de sol entre les vinyes, i evocant així el lloc escollit per Jean Leon per elaborar un vi amb una singularitat, personalitat i identitat única.

@ redacción y fotos Jean Leon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s